EVO KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE DO KRAJA SEDMICE

Danas u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. U Bosni prije podne će biti dosta magle ili niske naoblake, a sunčanije u drugoj polovini dana.

Ilustracija
U noći na srijedu novo naoblačenje. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 17°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 25°C, na jugu zemlje do 28°C.

U Sarajevu dio prijepodneva magla ili niska naoblaka. Zatim se očekuje sunčano uz umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 10°C, a najviša dnevna oko 23°C.

Sutra u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana lokalno će padati slabija kiša ili kratkotrajan pljusak. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 26°C, na jugu zemlje do 29°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi se prognoziraju na sjeveru i istoku Hercegovine, zapadnim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15°C, na jugu zemlje i do 20°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 25°C, na jugu zemlje do 29°C.

U petak u Bosni prije podne dosta magle i niske naoblake. Sunčanije u drugoj polovini dana. U Hercegovini sunčano. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 14°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 20 i 25°C, na jugu zemlje do 29°C.

hayat