Internet ”gori”: Svi žele da Senad Hadžifejzović bude predsjednik BiH

Podsjećamo vas, mi smo objavili tužnu priču Senada Hadžifejzovića o teškoj situaciji u kojoj se našla njegova televizija – samo zato što je ovaj legendarni novinar imao ”dug jezik” i u brk svima rekao ono što misli.

 

Politički centri moći su, podsjećamo, učinili sve da otežaju rad FACE TV-a pa je tako Senadovoj televiziji nedavno čak isključena i struja i to u toku najgledanije emisije Centralni dnevnik, a pritisci su eskalirali posljednjih dana kada je pritisak na Hadžifejzovića dosegao nove razmjere.

Lijepo je bilo vidjeti kako su čitatelji našeg portala podržali ovog novinarskog barda u stotinama, možda čak i hiljadama poruka. A jedna poruka se posebno izdvaja i pobrala je posebne simpatije. Jedan čitatelj portala BHDijaspora.net je pokrenuo inicijativu da se Senad Hadžifejzović kandiduje za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

A reakcija je bila fantastična! Hiljade ljudi iz Bosne i Hercegovine i čitave dijaspore, žele vidjeti Senada u Predsjedništvu! On je jedan od rijetkih kandidata koji bi imao podršku svih naroda u Bosni i Hercegovini bez obzira na njihovu nacionalnost (čitaj, ime i prezime). Teško je procijeniti koliko je ova inicijativa realna, ali je u svakom slučaju interesantna. Na Facebooku se čak pojavila u nova stranica podrške ovoj novinarskoj legendi.

Tu stranicu možete pratiti i vi na OVOM linku.