OVO JOJ JE URADIO NJEN SIN. MOŽE LI SE NEŠTO REĆI ZA OVAKVOG SINA?

Udarao me je svom snagom pesnicama, gušio čaršavom i bacao na pod, priča očajna Vera o sinu Milošu

Banja Luka – Teškog srca, puna boli, javno kažem da je za mene moj sin Miloš završio do kraja života. Ne želim da ga vidim u životu, ni da čujem za njega. Odričem ga se i verovatno ovo neću moći da preživim – započinje ispovest za Kurir Vera Zorić (61) iz Banja Luke, koja tvrdi da ju je napao sin jedinac Miloš (30) i oteo joj 12.000 evra od nasledstva.

Hteo je da me zadavi

– Ušao je i odmah u hodniku mi tražio 6.500 evra. Rekla sam mu da nemam, da su u banci. Zaključao je stan, i tu počinju moje muke. Udarao me je rukama, pesnicama, davio me, savijao mi glavu, gurao mi ruke u usta dok mi usne nisu popucale, bacio me na krevet, a onda čaršavom na kom sam spavala gušio, bacao me na pod, pa podizao, pa opet gušio. Rekao mi je: „Slušaj šta sam ti rekao. Da si mi stvorila pare odmah. Ubiću te ukoliko mi ne daš ovog momenta, budi sigurna da si gotova“ – jedva priča Vera, zastajući da se isplače.

Samohrana majka kaže da joj je u nedelju ujutru došao sin i tražio joj pare.

– Da je izvadio pištolj, pa da me je ubio, to bi bila čast za mene, iskreno kažem, nego na ovakav način, u ovakvim mukama. Ima li šta gore! Rekla sam mu gde su pare, izvadio ih je zamotane, uvezane gumicom, zato što sam ih čuvala samo da plaćam stanarinu i porez, da preživim. Tu je bilo 12.000 evra, uzeo je i ne otvorivši da vidi koliko ima. Okrenuo se i nije me ni pogledao, ostavio me je na podu u polusvesnom stanju – jeca Vera.

Sve to vreme zapomagala je, dozivala pomoć… Kad je otišao, skupila je snage da otvori vrata i pozvoni komšinici, te su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

balkanexpress.live

Komentari

komentara