OVO SU KUĆE CONORA I KHABIBA: DOK MCGREGOR ŽIVI U VILI I SPAVA NA SVILI, RUS SJEDI NA PLASTIČNIM STOLICAMA I SPAVA NA METALNIM KREVETIMA!

UFC Borac Conor McGregor ubjedljivo je poražen u borbi sa Dagestancem Khabibom Nurmagomedovim i to u momentu kada je Rus napravio polugu na vratu u 4. rundi.

Kako bi lakše prebolio poraz “Ludi Irac” je spas potražio u svojoj vili koju je kupio prošlo ljeto i koja vrijedi nekoliko miliona dolara.

Vila se nalazi u Marbelji, primorskom gradiću u blizini Malage u Španiji. Nalazi se u okviru zadivljujućeg kompleksa “The Heights” čija se vrijednost procjenjuje na 17 miliona eura. Samu vilu McGregor je platio vrtoglavih 1.5 miliona eura.

Za razliku od njega, Rus će proslavu svoje velike pobjede, najveće u svojoj karijeri, proslaviti skromno u krugu svoje porodice.

Khabib se ponosi svojom kućom koja se nalazi u njegovom rodnom selu Sildi na vrhu planine. Rus očigledno uživa u skromnosti, pa vidimo da su kreveti u ovoj kućici metalni, a stolice čak plastične. Jedino što je spektakularno u ovoj kućici jeste pogled sa prozora koji se pruža daleko u daljinu, i bez sumnje bi bio inspiracija za mnoge umjetnike.

Ako nam ne vjerujete, pogledajte i sami OVDJE.

(Hayat/Foto:Instagram)

Komentari

komentara