PILA JE SVAKI DAN VODU SA MEDOM, EVO ŠTA JOJ SE DOGODILO

Voda s medom je prirodni lijek koji čisti organe, pomaže u skidanju masnih naslaga i sprječava starenje, a evo kako se pravi i kako da je koristite!

Unsplash
Recept za vodu s medom:

Rastopite žličicu prirodnog meda u čaši vode na sobnoj temperaturi i ostavite je da odstoji preko noći. Dobit ćete “medenu vodu” – rastvor meda koji se vrlo brzo razgrađuje u tijelu. Sastav ove vode je sličan sastavu naše krvne plazme.

Unsplash
Pijte je ujutro na prazan želudac i cijelu čašu popijte odjednom. Za apsolutni učinak potrebno je da je konzumirajte najmanje 6 mjeseci.

Korisna svojstva vode s medom:

Pročišćava bubrege – Svaku večer popijte po jednu čašu ranije pripremljene vode s medom i ujutro ćete vidjeti da su vam nestali otoci oko očiju.

Poboljšava imunitet – Jača našu otpornost prema bakterijama, virusima, gljivicama.

Unsplash
Za bolje funkcioniranje crijeva – voda s medom se bori sa parazitima koji žive u našim organima za varenje. Ne dozvoljava im da se razmnožavaju i normalizira funkcioniranje stanica organa za varenje.

Skida masne naslage – ako želite smršavite, pijte svakog dana, do 11 sati, po 1,5 litru ove vode (pripremljene prethodnu večer). Ova voda pročišćava organe za probavu, poboljšava njihov rad i otklanja iz njih toksične sluzi. Uz pravilnu prehranu i vježbanje pomaže da izgubite višak kilograma.

Hrani kožu – Ujutro malo zagrijte vodu koju ste sinoć pripremili i umijte lice, vrat i područje dekoltea. Zahvaljujući sustavnom djelovanju ove ljekovite vode, dolazi do poboljšanja cirkulacije u krvnim žilama i aktivnije prehrane stanice kože. Nakon umivanja malo pričekajte kako bi med počeo djelovati, pa isperite kožu mlakom vodom. Ako se ovako redovno umivate, koža će vam postati zdravija, svježija i elastičnija.

hayat

88