Popularna Cazinjanka u “Stol za 4”: Razija Čolaković oduševila ekipu, ali i gledaoce OBN TV

Mlada Razija, od milja Razo, na društvenoj mreži Facebook poznata je po stranici Muhabet sa Razom, gdje na sebi svojstven, poseban, narodu blizak, ali često i humorističan način piše o svakodnevnim životnim pojavama. Stranica svakim danom ima sve više pratitelja koji “pobjegnu” na jedan veseli muhabet sa lijepom, pozitivnom Razom u ovim teškim vremenima.

Nedavno je popularna Cazinjanka snimila svoj prvi kratki film pod nazivom “Nafaka”, o kojem smo također pisali na našem portalu Cazin.NET.

“Stol za 4”
Razija ne samo da dobro “muhabeti”, piše, glumi, već ima i vrhunske kulinarske sposobnosti, u što smo se uvjerili tokom njenog učešća u emisiji “Stol za 4” na OBN televiziji.

Sasvim slučajno sam postala dio emisije. Inače, Ajša Kukić, predsjednica udruženja žena “Breze” iz Brezovog Polja, me prijavila i ona je jedini “krivac” za to, gotovo i ne pitajući za moju dozvolu. Samo mi je poslala poruku: “Razo, prijavila sam te u emisiju Stol za 4 da kuhaš sa nama”. Ja sam samo rekla: “Ok, Ajša,  nek nam je Bog na pomoći.” Tako je sve počelo, otkrila nam je Razija.

Snimanje emisije trajalo je tri dana, a proteklo je u opuštenoj atmosferi. Razija ističe da je ekipa s kojom je surađivala divna i da joj je bilo zabavno s njima kuhati i naučiti neke nove recepte. Pored odlične ekipe, oduševila ju je i poznata voditeljica Maja Munda.

Na naše pitanje kako bi opisala ovo kulinarsko iskustvo, Razija nam je odgovorila vrlo kratko i jasno: Fenomenalno!
“Stol za 4”

Pitali smo Raziju da li se nešto promijenilo nakon emisije:

Nakon te emisije dobila sam bar 2.000 poruka od raje iz cijelog svijeta i svi su oduševljeni kompletnim serijalom, a posebno su čekali tu moju emisiju koja je bila zadnja, i tek tada je haos nastao jer, evo, ni danas ne mogu stići sve poruke pročitati. Koristim priliku da se zahvalim svima koji me prate na stranici Muhabet sa Razom.

Njena popularna Facebook stranica je u roku od dva dana dobila nevjerovatnih 5. 000 novih pratilaca koji su oduševljeni jednostavnošću i pozitivnošću kojom zrači jedna žena pod hidžabom.

Pročitajte:
(FOTO+VIDEO) Safija Šišić, 17-godišnjakinja iz Cazina s milozvučnim glasom i talentom za umjetnost

Moram priznati da sam nakon toga ostala šokirana jer sam se iznenadila takvoj reakciji javnosti, posebno jer su aposlutno svi slali gotovo identične poruke. Kako pišu, sviđa im se što sam uvijek nasmijana, a ja kažem da je to tako kod nas Krajišnika –  sve sa osmijehom radimo – isto kao što i sreću, i tugu sa osmijehom nosimo, ističe za Cazin.NET.

A da li bi Razija ponovila ovo iskustvo?

Već sutra bih sve ponovila! Emisija je zabavna i poučna. Tu ne predstavljate samo sebe, već i svoje mjesto. Ja sam Krajiškinja rodom, to sam svima dala do znanja, ali sam i Brezopoljka, čime se isto ponosim. Bilo je zadovoljstvo kuhati u timu vrsnih kuharica Hatidže Smajić, Begzade Ljusčić i Zelkide Delić, rekla nam je uvijek nasmijana Razija.

I, ko je na kraju pobijedio?

Sve smo bile pobjednice, kako to timski i biva. Svi za jednog, jedan za sve. Nama je u suštini najvažnije i bilo družiti se i zabavljati kroz sve te emisije dok smo snimali, istakla nam je simpatična Cazinjanka za kraj razgovora.

(Cazin.NET)

Komentari

komentara