Usljed menstrualnog ciklisa od bolova padam u nesvijest

Selam alejkum! Moja rodica od 16 godina ima problem sa stomakom, problem je malo komplikovan i ja sumljam na sihre.

ihlasBude sve uredu i dobro dok se ne približi period mjesečnog čišćenja kod žena tj. menstrualnog ciklusa i kada se to pojavi bez razloga pada u nesvijest i ima jake bolove u stomaku. Doktori nemaju odgovora zašto se to dešava i zašto bez ikakvog razloga pada u nesvijest i to se dešava samo u tom periodu, i poslije sve bude uredu do sljedećeg menstrualnog ciklusa.

Ako možete mi da odgovorite.

Odgovor: We alejkumu sselam.

Bismillah ve sselatu ve sselamu ‘ala Resulillah.
Zahvala pripada samo Allahu Uzvišenom I neka je salavat I selam na posljednjeg Njegovog Miljenika I Poslanika Muhammeda sallallahu ‘alejhi ve sellem, na njegovu časnu porodicu I na sve njegove plemenite ashabe do Sudnjeg dana.

Ukoliko su nalazi doktora svi uredni, što je vrlo važno naglasiti, a što u vašem pitanju nije naglašeno, osim da doktori ne znaju zbog čega dolazi do padanja u nesvijest, onda se može početi pristupati liječenju Kur’anom. Imaju bolesti koje su medicinskog karaktera I bolesti koje su izazvane džinnsko-šejtanskoim djelovanjem.

Savjetujem da za vrijeme pred menstrualnog ciklusa tj. odprilike to žene znaju vrlo dobro kada im treba nastupiti ciklus ode kod osobe koja ispravnom metodom liječi Kur’anom, da u vrijeme nastanka ciklusnih bolova i eventualnog padanja u nesvijest počne sa učenjem rukje.

Velika je vjerovatnoća da se radi o jednoj od vrsta sihra krvarenja, a Allah najbolje zna.

Za www.islam-iman.com  – Odgovorio: Mirza Semić

7