Otvaranjem i korištenjem sadržaja na web portalu novihorizonti.net smatrate se upoznatim i prihvatate ove Uvjete korištenja.

Kao korisnik web portala novihorizonti.net obavezujete se da nećete kršiti zakonske propise BiH kao i međunarodne propise (kršiti zakonska pravila, objavljivati reklamne poruke, vrijeđati na bilo kojoj osnovi, slati zaštićene i tajne podatke i informacije, širiti nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu mržnju, objavljivati lažne informacije i sl.), u bilo kojem obliku (tekst, fotografija, video), kako na web portalu novihorizonti.net tako i na stranicama korištenim na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, YouTube i dr.).

Svi sadržaji objavljeni na web portalu novihorizonti.net se mogu preuzimati uz obavezu navođenja izvora. Iza zadnje rečenice prenesenog ili citiranog teksta unosi se poveznica na članak u obliku (www.novihorizonti.net). Ukoliko se radi o sadržaju prenesenom iz drugog medija, obvezno je potpisati izvorni medij te poštivati pravila i uvjete korištenja datog medija.

Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima autora, ne izražavaju stavove redakcije portala novihorizonti.net, nego su to stavovi autora kolumne i komentara. Novihorizonti.net nije odgovoran za sadržaje koji se pojavljuju na vanjskim linkovima i u djelokrugu autora istih.

Svi multimedijalni sadržaji poslani redakciji portala mogu, ali i ne moraju biti objavljeni na portalu te se za ovaj samoinicijativni čin ne isplaćuju nikakve naknade. Pošiljatelj multimedijalnih sadržaja (fotografija, video uradak, tekst i slično) jamči posjedovanje autorskih prava i pravo na javno ustupanje sadržaja na vlastitu odgovornost.

Uvjeti korištenja mogu, u svakom trenutku, biti promijenjeni bez prethodne najave.

logos