C. RONALDO ZA CNN: ISLAM U SEBI ISTINSKI OSJEĆAM! VIDEO

Cristiano Ronaldo je u posljednje vrijeme meta glavnih svjetskih medijskih naslova o radikalno brzom “prelasku na islam”, ne doslovno, ali sve većim javnim istupima i govoru u korist muslimanskog naroda, ali i njegovom unutarnjem nahođenju koji ga svakodnevno prati.

Obzirom da je nedavno poznati sportski komentator Mustafa Mijajlović (Marjan Mijajlović), poznat po tome da je našu bh. reprezentaciju prozvao “zmajevima”, Džeku “dijamantom” i u cijelu Bosnu unio puno ljubavi, mira i načina da se spojimo u zajedničkoj želji podrške za naše nogometaše – prešao na islam.

Sam čin desio se u Baselu, majka i brat su ga se odrekli, ali je dobio veliku naklonost muslimana širom svijeta, što iz sfere sporta, što iz ostalih fahova, ali upravo ova tema pokrenula je lavinu sličnih nagovještaja oko poznatog CR7.

Mi vam donosimo spomenute linkove, ali i screenshot najnovijeg YT videa (skoro milion pregleda), intervjua za CNN koji u naslovu nosi “Cristiano Ronaldo govori o islamu i razmišljanju da postane musliman”.

(Senzacija.ba)