Ideja za ručak: Piletina u vrhnju

Sastojci

  4 osobe

Priprema

  1. 1. 

    Ostatke piletine isjeckati na manje komadiće. Luk isjeckati što sitnije, a papriku na kockice.

  2. 2.Na vrućem ulju propržiti luk.

  3. 3. 

    Kada luk požuti, dodati komadiće piletine i paprike. Dinstati pet minuta.

  4. 4. 

    Zaliti vrhnjem za kuhanje i dodati prstohvat aleve paprike, te Vegete, bibera i soli po želji.

  5. 5. 

    Pustiti da vrhnje prokuha i da se okusi sjedine.

  6. 6. 

    Izvaditi u tanjire, pa po vrhu izrendati sir.

Posluživanje

Poslužiti uz tjesteninu ili rižu.

COOLINARKA

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda portala kliknite na “Slažem se”. Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close