Napravite neodoljivi kesten pire

Sezona kestena je počela! Napravite slavni pire i poslužite ga uz slatko vrhnje.

Potrebno vam je:

350 g oguljenih kestena

1 i pol šoljica vode

100 g šećera

vanilija ekstrakt ili sjemenke vanilije

Priprema: Ispecite kestene u rerni na 200 Celzijevih stepeni oko 20 minuta. Prethodno im zarežite znak “X” na kori. Ogulite i stavite u tavu s vodom, šećerom i vanilijom. Kuhajte miješajući oko 25 minuta. Izmiksajte sve u blenderu i spremite u staklenku.

Izvor: Miss7/azra.ba

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda portala kliknite na “Slažem se”. Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close