RECEPT ZA ČUVENI ČISTAČ KRVI: Smjesa od 2 sastojka uklanja masnoće

RECEPT ZA ČUVENI ČISTAČ KRVI: Smjesa od 2 sastojka uklanja masnoće

Ukoliko imate nalaze koji ukazuju na ovo oboljenje, toplo se preporučuje ovaj lijek. Zbog brzog načina života, loše ishrane i nedostatka fizičke aktivnosti povišena masnoća u krvi je bolest sadašnjice.

Nekada se kod povišenih masnoća mogu primetiti naslage masnog tkiva žute boje u obliku pločica ili čvorića na gornjim očnim kapcima ili nekim drugim delovima tijela, nažalost u početku oboljena obično nema drugih simptoma.

Napredovanjem bolesti, dolazi do zadebljanja zidova krvnih sudova, ateroskleroze, kojoj doprinose i drugi riziko faktori (pušenje, alkoholizam, nikotin), a sve to nažalost rezultuje najčešće cerebrovaskularnim oboljenima koji su vodeći uzrok smrti kako u svetu, tako i kod nas.

Jedini način dijagnostifikovanja oboljenja jeste putem laboratorijskih analiza. Ukoliko imate nalaze koji ukazuju na ovo oboljenje, toplo preporučujemo ovaj lijek.

Sastojci:

smokve i domaće jabukovo sirće
Priprema:

Lijek pravite uveče, da biste ga pili ujutro. Uzmite tri suhe smokve, i dobro ih izbockajte čačkalicom za zube sa svih strana, a potom ih ubacite u staklenu posudu u koju ste stavili 2 dcl domaćeg jabukovog sirćeta. Ako ste ih pokiselili uveče u 20h, pojedete ih ujutro u 8h. Ostatak sirćeta nemojte da bacate nego u to isto sirće narednu noć ponovo pokiselite 3 smokve pripremljene na isti način.

Ta 2 dcl sirćeta koristite 7 dana, većina bude upijena od strane smokvi koje se kisele. Osmi dan uzmete nova 2 dcl sirćeta, i postupak ponavljate još jednu sedmicu.

Dakle, kura liječenje traje 14 dana. Uz ovaj recept pridržavajte se zdravog načina ishrane, i povećajte fizičku aktivnost. Nakon pola mjeseca od ispijene kure, ponovite nalaze i uvjerite se u efikasnost lijeka.

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda portala kliknite na “Slažem se”. Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close