“Sve je ovo izrežirano! Korona, protesti…sve je smišljeno. Ovo je prava istina!”

Ljubiša Ristić je jugoslovenski i srpski pozorišni reditelj i nekadašnji predsednik JUL-a, a u razgovoru za FACE TV rekao je mnogo toga. Baš mnogo:

“Stvarnost je sve više ono što vidimo na televiziji, a ne ono što živimo. U Beogradu, spolja pomagan da se naruši stabilnost u Srbiji! Pravi puč je bio prije 20 godina.

Ovo režiraju isti oni koji su režiseri svih godina unazad!

Pravi puč je kada vojska ili policija, odnosno neki državni apparat promijeni stranu! Situacija na Balkanu nije tako komplikovana, jedino evropsko neriješeno pitanje je Makedonija.

Pitanje Kosova, BiH rješavat će se na račun Makedonije! Oni drugi prave krizu kojom mogu upravljati, njih rješenja ne zanimaju! Svima njima odgovara da kriza traje! Kosovo je suverena američka teritorija (kao Panama). Njemačka i Rusija to ne žele više.

Ovdje se vodi rat između Evrope i Amerike! Njih briga za nas; koljite se, ubijajte, propadajte… Iza svega stoji jedan krah svjetske ekonomije, to je prava istina! Koliko će novca biti upumpano u propale banke, Koliko će sitniša dobiti stanovništvo?

Jedini dobitnik je Kina, a mi ćemo se i dalje baviti hoćemo li nositi maske, hoćemo li se zaraziti ili ne, ići na žurke… a Kina je nakupovala svu naftu, željezo i zlato! Vratimo se Titovoj politici! Nahranite zvjeri koliko možeš, ali brini o sebi!

bhdijaspora

216