Vjerovali ili ne, kebab može biti zdrava hrana

Kebab s omiljenim umakom i dodacima za mnoge je čisti hedonizam, ali nakon uživancije slijedi moment žaljenja jer je oduvijek karakteriziran kao nezdrav obrok.

No Australian News istražio je zašto je kebab na lošem glasu i jako je zadovoljan odgovorom nutricionistice Susie Burrell: ‘Nije pržen kao druga brza hrana, a najčešće ga jedemo sa salatom i meso nije loše.

Ako ga odaberete na drugačiji način, kebab uopće nije loša opcija.

Nije problem to što ga jedemo s kaloričnim umacima nakon što smo pojeli ostale obroke u danu, a i porcije su obično velike.

Izbjegnete li sve ove zamke, nema razloga da ne uživate u ovom slasnom jelu jer bez dodataka i u manjoj mjeri, kebab, nutricionistički gledano, ima zeleno svjetlo.

Haber.ba

 

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda portala kliknite na “Slažem se”. Više informacija

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close